7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Flere online virksomheder giver nu diverse leveringsmetoder. En af de mest anvendte er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine produkter på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er altså særligt ukompliceret, og endda også den mest letkøbte fragtløsning.

Du burde derudover forsøge at få varerne bragt til din privatbolig eller ud på dit arbejde. Muligheden er gerne en anelse mindre prisbillig, men ligeledes ekstremt smertefri. Den mest letkøbte leveringsudgave vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, som dog afhænger af at du bor i nærheden af internet firmaets bopæl.

Fragtperioden kan vise sig at være yderst relevant om du skal bruge din pakke inden for få dage, og med det formål er det ret aktuelt at man checker den anslåede leveringsdato for det aktuelle produkt.

En række internet forhandlere garanterer dag-til-dag fragt på mange af deres varer, men som trods alt er regnet ud fra at ordren gennemføres inden et aftalt tidspunkt, med det formål at de kan nå at få produktet ekspederet inden personalet har fyraften.

Nogle enkelte webbutikker yder gratis fragt, men i mange tilfælde kun når der bestilles for en fastsat pris. Alternativt må du snuppe den mest letkøbte leveringsversion, som gerne – uanset om du bor tæt på Kolding, Farum eller Assens – vil være at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

Den mindst kostelige leveringsmetode

Det er efterhånden meget hensigtsmæssigt for enhver at prissammenligne fra forskellige firmaer på nettet på temo.dk og derfor har adskillige e-firmaer været tvunget til at presse salgsværdien på mange af deres produkter – til børn, og yderligere også til damer og herrer – voldsomt, og endda nogle gange præstere gratis levering.

Dog kan det ikke desto mindre vise sig nyttigt at checke diverse e-shops efter udsalg forinden du placerer ordren, sådan at du er tryg ved at antage den mest betalelige pris.

Du bør alligevel ikke overse, at i tilfælde af at en forhandler på nettet markedsfører et produkt til salg for en salgspris der anses for usædvanlig fremragende, bør det ofte være et bevis på en uoprigtig e-butik. Kortbestillinger er i hvert fald dækket ind under en anordning, der garanterer folk imod fup online varehuse.

Vi anbefaler kortkøb eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du anvende et afdragstilbud som fx ViaBill, forudsat du tilstræber at betale omkostningerne over flere uger.

Inden nogen køber i en e-forhandler bør de på en vis måde læse virksomhedens forretningsaftale, men det er ofte et omfattende arbejde.

Et andet forslag kunne derfor være at efterse om online virksomheden er verificeret af e-mærket, hvilket ofte er en angivelse af at netbutikken adlyder de danske love, samt at online virksomheden nu og da monitoreres af fagmænd der er meget bekendte med de gældende regulativer. Desuden får du anledning til at få bistand, såfremt du skulle få besvær med din shopping.

Foruden dette støtter vi at du er påpasselig med de vigtigste vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen, fx den returrettighed e-forhandleren garanterer. Derfor er det også afgørende, at man stadig bevarer sin kvitteringsmail, således man altid vil kunne dokumentere sit køb, uafhængig om man skal købe til en kvinde eller mand.

Leveringshastigheden er usædvanlig afgørende

Trustpilot fremskaffer ganske gode genveje til at tyde en stor portion andre forbrugeres synspunkter og derved er det anbefalelsesværdigt, at du kigger på webshoppens kritik forinden du køber.

Facebook fører til ligeledes ret fornemme metoder til at få indblik i e-forhandlerens troværdighed. Derudover ses mange webshops hvor folk kan forfatte en vurdering af deres køb, hvilket også bør benyttes til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Data omkring tilbud og internet handler opretholdes nu og da, men det er ikke muligt for os at give garantier imod forandringer der kan være lavet efter sidste opdatering af de anvendte informationer.