7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Mange internet foretagender frembyder nu om dage mange forskellige løsninger til levering. En af de mest populære er p.t. at få leveret til et udleveringssted, hvor du så nemt kan hente de købte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er altså i høj grad let gængelig, og oftest tilmed den mest letkøbte form for levering.

Masser af forhandlere på nettet reklamerer med 1 dags fragt på mange af butikkens produkter, men som trods alt kræver at du bestiller tidligere end et fast klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få produktet på posthuset før logistikmedarbejderne har fri.

Enkelte internet forhandlere frembyder fragt uden omkostninger, men for det meste er det forbeholdt når der shoppes for et fastslået beløb. Ellers kunne du udvælge den billigste slags levering, som i mange tilfælde – uden hensyn til om man er i Randers, Holbæk eller Hinnerup – vil være at få bragt dine produkter til et afhentningssted.

Levering hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse

Det er i dag ekstremt praktisk for alle at sammenligne priser fra forskellige online forhandlere og for det har massevis af internet webshops været tvunget til at tvinge salgspriserne på varerne – til børn, men også til voksne – en hel del, og endda nogle gange garantere portofri levering.

Derfor kan det ikke desto mindre blive profitabelt at studere visse e-shops efter rabatkoder før du gennemfører din handel, sådan at man er velinformeret til at få fat i den mindst kostelige pris.

Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kan du drage nytte af en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du ser en fordel i at finansiere beløbet ude i fremtiden.

Før nogen bestiller i en butik på nettet kunne de principielt studere forhandlerens handelsbetingelser, det er dog i mange tilfælde et tidskrævende projekt.

Et andet alternativ kan være at undersøge om e-shoppen er støttet af e-mærket, grundet at det burde være et kendetegn for at online webshoppen retter sig efter de danske regler, udover at butikken en gang i mellem monitoreres af jurister som er inde i de gældende vilkår. Desuden tilbydes du anledning til opbakning, såfremt du forvoldes dilemmaer med din ordre.

Foruden dette er det fornuftigt at kunden er obs på de mest betydningsfulde bestemmelser der kan have indflydelse på købet, eksempelvis hvilken returneringsret internet webshoppen tilsikrer. I den sammenhæng er det tillige essesentielt, at man altid sikrer ens e-mail kvittering, så man til enhver tid kan dokumentere ordren, uafhængig om man er på udkig efter produkter til en dreng eller pige.

Vi foreslår at du eftergår online webshoppens ratings

Trustpilot indebærer flere strålende chancer for at besigtige en række aktuelle konsumenters synspunkter og derved er det at foretrække, at du eftersøger internet butikkens kritik før du handler.

Facebook giver dig desuden altid pæne genveje til at få indtryk af internet butikkens popularitet. Desuden ses en række internet forretninger hvor det er muligt at udforme en evaluering af deres købsoplevelse, som tilmed må benyttes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Vores side er finansieret af reklamer. Vi har samarbejdsaftaler med adskillige online outlets når vi introducerer deres produkter, og indkasserer honorar om en bruger fra vores hjemmeside laver en bestilling.

Data vedrørende varer og internet forhandlere ajourføres hele tiden, men der tages forbehold for reguleringer der kan være implementeret efter at vi sidst opdaterede hjemmesidens oplysninger.