7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Masser af internet shops tildeler nu en række forskellige fragttyper. En af dem der er mest anvendt er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, som giver dig fleksibiliteten til at hente de bestilte varer på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er jo ualmindeligt problemfri, og typisk endda den mindst kostelige leveringstype.

Du burde lige så vel planlægge at vælge afsending til dit hus eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsmetoden er af og til en kende dyrere, men også virkelig praktisk. Den mest prisbevidste leveringsmåde er utvivlsomt at du selv henter pakken, som dog beroer på at du har bopæl tæt på e-shoppens hjemsted.

Leveringstidspunktet er selvfølgelig ret så afgørende når du har brug for ordren omgående, så herved er det virkelig på sin plads at man dobbelttjekker leveringstidspunktet for den vedkommende vare.

En hel del internet shops byder på levering på næstkommende hverdag på adskillige varer, men som ikke desto mindre antager at transaktionen gennemføres forinden et nøjagtigt tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få ordren ud af døren før de logistikansatte har fri.

Leveringsdygtigheden er meget central

Det er jo efterhånden super let gængeligt for enhver at søge information om priser på forskellige e-shops og derfor har mange netshops været presset til at at sænke priserne på produkterne – til børn, og ligeså til damer og herrer – eftertrykkeligt, og endda nogle gange garantere portofri fragt.

Men det kan trods alt blive smart at undersøge flere internet virksomheder i Danmark efter rabat forinden du færdiggør din shopping, så du ikke er i tvivl om at skaffe sig den bedste pris.

Du skal blot huske på, at når en online webshop udlover deres produkter for en salgspris der virker hamrende god, bør det undertiden være et tegn på en uægte netbutik. Handler med kort er dog omfattet af et lovbud, hvilket begunstiger køber imod snydagtige webbutikker.

Generelt går vi ind for shopping med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du bruge et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, når du foretrækker at afbetale beløbet over tid.

En tryghed om at internet shoppen imødekommer dansk lovgivning

Forud for at nogen køber hos en webshop burde man altid overveje netbutikkens handelsvilkår, men det er naturligvis ikke super interessant.

Et andet alternativ kan derfor være at granske hvorvidt e-firmaet er e-mærket, eftersom det almindeligvis er en sikkerhed for at e-handlen forstår gældende dansk lovgivning, og at internet forhandleren ofte revideres af jurister som har megen viden om lovene på området. Dette er desuden en god lejlighed til at få assistance, for så vidt du oplever dilemmaer som følge af din bestilling.

Overværes af eksperter der har megen viden om de gældende vilkår

Trustpilot tilbyder dig evigt værdifulde muligheder for at gennemrode forskellige eksisterende forbrugeres observationer og herved foreslår vi, at du efterforsker online forretningens anmeldelser forud for at du placerer din ordre.

Facebook leverer desuden en del pæne muligheder for at få indblik i internet virksomhedens pålidelighed. I øvrigt er der en række online outlets som gør det muligt at frembringe en bedømmelse af deres købsoplevelse, som lige så vel bør tages i brug til vurdering af kundernes tilfredshed.

Vores hjemmeside er annoncefinansieret. Vi hjælper en gruppe internet virksomheder idet vi annoncerer firmaernes varer, og opnår betaling hvis vores besøgende udfører et køb.