7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En del webshops i Danmark udlover i vore dage en hel del forskellige leveringsmuligheder. En af de populære er p.t. udleveringssteder, og så henter du bare varerne når du har mulighed for det. Leveringstypen er jo vældig overkommelig, og desuden desuden den mest betalelige leveringsmetode.

Du kan derudover forsøge at få produkterne bragt til dit hus eller til adressen på dit arbejde. Den bliver af og til en sjat mindre prisbillig, men desuden meget ukompliceret. Den billigste leveringstype vil dog altid være at du selv henter varerne, hvilket afhænger af at du befinder dig lige ved webshoppens lager.

En stor portion online butikker stiller udsigt til 1 dags levering på en række af deres produkter, som dog betinges af at transaktionen gennemføres inden et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få ordren fikset forinden logistikmedarbejderne får fri.

Enkelte internet forretninger garanterer gebyrfri levering, men i reglen stiller det krav om at man indkøber for en bestemt sum. Desuden bør man gribe den prisbilligste fragttype, der i mange tilfælde – uanset om man er i København, Thisted eller Humlebæk – vil være at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop.

Mange shopper hos e-butikker

Det er jo særdeles gnidningsløst for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser hos diverse internet selskaber og så har en hel del netbutikker været nødt til at tvinge salgsværdien på en række af deres varer – til juniorer, men også til voksne – betydeligt, og endda nogle gange tilbyde gratis levering.

Til gengæld kan det immervæk vise sig lukrativt at eftergå indtil flere internet firmaer efter udsalg inden du gennemfører din handel, sådan at man er garanteret at skaffe sig den mindst kostelige pris.

Du må blot ikke overse, at ifald en butik på nettet udlover deres produkter til en udsalgspris som er ekstraordinært tiltalende, er det undertiden være et signal om en uægte butik. Betalinger med kort er heldigvis dækket ind under en lovbestemmelse, som sikrer dig som kunde overfor falske internet virksomheder.

Forud for at folk køber i en e-forretning kunne man for at være sikker sætte sig ind i butikkens forretningsaftale, men det er typisk ikke særlig morsomt.

Et nemmere alternativ er at efterse hvorvidt e-shoppen er tilsluttet e-mærket, siden det bør være en påvisning af at netbutikken forsvarer de officielle danske regler, og at online webshoppen lejlighedsvis monitoreres af jurister der er indført i de gældende love. Derudover tilbydes du chance for at få bistand, hvis du møder dilemmaer med din bestilling. Få mere at vide.

Tilmed kan det være til hjælp at køberen er obs på de mest aktuelle vedtægter der spiller ind i forbindelse med ordren, eksempelvis hvilken ombytningsret e-butikken garanterer. Derfor er det samtidig afgørende, at man stadigvæk gemmer ens e-mail kvittering, således man til enhver tid kan vidne om købet, uanset om man skal købe en gave til en dreng eller pige.

Ses til af jurister som er meget fortrolige lovene på området

Trustpilot bringer dig ganske passende løsninger til at evaluere forskellige andre brugeres ratings og derved foreslåes det, at du studerer online webshoppens ratings forinden du lægger din bestilling.

Facebook forærer dig lige så vel fuldkommen anstændige metoder til at få kendskab til online forhandlerens kundefokus. Tilmed møder vi en del online outlets hvor du kan tilkendegive en kritik af ordreforløbet, som ligeledes kan bruges til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Vores hjemmeside er finansieret af reklamer. Vi har aftaler med en gruppe af online forhandlere og præsenterer forretningernes produkter, og opnår betaling hvis en af de besøgende på vores hjemmeside laver en handel.

Orientering vedrørende tilbud og internet varehuse i Danmark vedligeholdes rutinemæssigt, men vi kan ikke stilles ansvarlig for justeringer der er blevet udarbejdet efter at vi senest opdaterede de anvendte oplysninger.