7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

De fleste online virksomheder foreslår til alt held en lang række forskellige fragtmuligheder. Den mest almindelige er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din pakke når det passer dig bedst. Fragttypen er jo særdeles fremkommelig, og typisk ligeledes den mest betalelige leveringsversion.

Du burde derudover vælge at få leveret hjem til din privatadresse eller til dit arbejde. Leveringsformen viser sig gerne en lille smule mere omkostningsfuld, men på den anden side super gnidningsløs. Den prisbilligste fragttype er unægtelig at du selv henter produkterne, som dog står og falder med at du er lige ved netshoppens hjemsted.

Fragttiden er jo virkelig vital forudsat du har brug for ordren om kort tid, så herved er det utvivlsomt klogt at vi ser den estimerede leveringstid for den aktuelle vare.

En masse netshops i Danmark byder på 1 hverdags levering på en lang række varer, men vær påpasselig da det påkræver at ordren lægges tidligere end et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få de nye varer ekspederet før pakkemedarbejderne får fri.

En hel del e-firmaer tilbyder levering uden gebyr, men i de fleste tilfælde kun såfremt du shopper for et konkret beløb. Alternativt må man tage den mindst kostelige fragttype, der gerne – ligegyldigt om man er ved Randers, Birkerød eller Aars – vil blive at få dem til at bringe pakken til en pakkeshop.

Stadig flere handler hos internet foretagender

Det er i dag særdeles enkelt for alle at sammenligne priser (via fx PriceRunner) i blandt flere internet handler og derved har mange online virksomheder været nødt til at nedskære prisniveauet på en række af deres produkter – til børn, men også til mænd og kvinder – betydeligt, og endda nogle gange sikre gratis fragt.

Det kan dog imidlertid vise sig nyttigt at sammenholde nogle enkelte outlets på nettet efter rabat forinden du shopper, sådan at man er tryg ved at skaffe sig den billigste pris.

Man skal blot være klar over, at såfremt en online virksomhed reklamerer et produkt til salg for en salgspris som kan ses som overordentlig lav, så kan det undertiden være en indikation på en bedragerisk shop. Shopping med kort er heldigvis omsluttet af en orden, som værner køber overfor snydagtige outlets på nettet.

Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du benytte et afdragstilbud fra fx ViaBill, forudsat du ønsker at betale regningen over en periode.

Forud for at nogen shopper hos en e-handler burde de egentlig sætte sig ind i shoppens regler, dog er det naturligvis et omfattende projekt.

Et andet alternativ kunne være at granske hvorvidt internet selskabet er godkendt af e-mærket, eftersom det er et kendetegn for at e-handlen forsvarer gældende dansk lovgivning, samt at e-handlen undertiden kigges til af eksperter der har indsigt i de gældende bestemmelser. Derudover giver det dig anledning til at få hjælp, når du udsættes for besvær som følge af din bestilling. Hjemmeside.

Masser af online forretninger stiller garanti om 1 hverdags levering

Trustpilot forærer dig relativt gavnlige genveje til at efterforske en længere række eksisterende brugeres kritik og derved tilråder vi, at du tolker e-forhandlerens ratings forinden du færdiggør din shopping.

Facebook fremskaffer desuden faktisk belejlige chancer for at få et kig ind i internet virksomhedens troværdighed. Herinde ses en række e-forhandlere som tilbyder kunderne at udforme en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket ydermere må drages fordel af til at bedømme hvor glade kunderne er.

Websitet er finansieret af reklameindtægter. Vi har et fast samarbejde med masser af webshops i form af at vi promoverer deres produkter, og opnår godtgørelse i tilfælde af at vores brugere foretager en handel.

Vejledning vedrørende tilbud og internet forretninger opretholdes fra tid til anden, men man kan ikke stille os ansvarlig for forandringer der måtte være foretaget efter at vi sidst opdaterede sidens informationer.