7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En masse e-butikker tildeler nu om dage diverse forskellige fragtmuligheder. Et hit er lige nu at få leveret til et udleveringssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de købte produkter når det passer ind i din hverdag. Den er nemlig yderst smart, og oftest ydermere den prisbilligste leveringsmetode.

Du kan endvidere afveje for og imod at bestille pakken til levering hjem til din privatadresse eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmuligheden er almindeligvis en tak mindre prisbillig, men lige så vel temmelig simpel. Den mest letkøbte form for levering vil dog altid være selv at hente varerne, men det beroer på at du er nær netshoppens hjemsted.

Fragtperioden er jo særdeles essentiel i tilfælde af at vi behøver varerne omgående, og herved er det utvivlsomt væsentligt at du ser det forventede leveringstidspunkt ved det aktuelle produkt.

Mange internet handler annoncerer 1 dags fragt på en lang række af deres varenumre, men vær på vagt da det påkræver at du når at bestille forud for et aftalt klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få varerne betjent inden lagermedarbejderne tager hjem.

Flere internet selskaber yder fragt uden beregning, men i reglen kræves det at der aftages for en konkret pris. Alternativt skal du vælge den mindst kostelige form for fragt, der tit – uden hensyn til om man er ved Roskilde, Aabenraa eller Hundested – er at få fragtmanden til at bringe din ordre til et afhentningssted.

Flere e-forhandlere præsterer portofri fragt

Det har vist sig at være ekstremt uproblematisk for almindelige dødelige at finde information om priser hos diverse shops på nettet og så har masser af e-firmaer ikke kunne slippe for at trykke prisniveauet på mange af deres varer – til drenge og piger, og ligeså til damer og herrer – enormt, og endda nogle gange præstere fri fragt.

Til gengæld kan det trods alt blive smart at inspicere indtil flere shops på nettet efter rabatkoder forinden du placerer ordren, således at du er usvigeligt sikker på at antage den mest attraktive pris.

Man bør ikke desto mindre huske på, at ifald en online shop tilbyder deres varer til en udsalgspris der er besynderligt billig, så burde det ofte være et fingerpeg om en bedragerisk internet butik. Køb med betalingskort er trods alt inkluderet i en foranstaltning, der dækker dig overfor falske e-firmaer.

Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du overveje en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, ifald du vil betale betalingen ude i fremtiden.

Før folk bestiller på en webshop behøver de sådan set overveje webshoppens handelsbetingelser, dog er det i reglen et tidskrævende arbejde.

En nemmere løsning kunne være at se nærmere på om e-handlen er godkendt af e-mærket, eftersom det typisk er en tryghed om at e-forretningen lever op til de danske regler, og at netshoppen nu og da føres tilsyn med af specialister der har megen viden om de gældende bestemmelser. Derudover giver det dig lejlighed til en håndsrækning, såfremt du forvoldes udfordringer i forbindelse med dit køb. Se mere her.

Yderligere stiller vi forslag om at kunden er obs på de mest vedkommende forhold der kan håndhæves i forbindelse med ordren, som for eksempel den ombytningsrettighed internet forhandleren lover. I den relation er det i øvrigt relevant, at man til enhver tid bibeholder sin købsbekræftelse, så man til enhver tid kan eftervise købet, uanset om du er på udkig efter et produkt til en pige eller dreng.

Den mest betalelige metode til levering

Trustpilot tilbyder sådan set anstændige genveje til at dechifrere en længere række andre brugeres opfattelser og herved går vi ind for, at du undersøger netbutikkens vurderinger forinden du køber.

Facebook tilbyder ligeledes relativt udmærkede chancer for at få indtryk af e-butikkens pålidelighed. Desuden er der mange e-shops som gør det muligt at give en evaluering af ordreforløbet, som ligeledes bør benyttes til at fornemme hvor glade kunderne er.