7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Poo Curling Spil

Varenummer (SKU): 17595 Kategorier: , ,
Flere billeder

kr. 129,00

Gør curling til et skidesjovt spil med disse skidesøde små lortebunker i stedet for kedelige gamle sten. Ram toilettet og vind med et plump! … læs mere her

Er Poo Curling Spil på lager?

Annonce
Køb Poo Curling Spil

Beskrivelse

Varefakta

  • Vare: Poo Curling Spil
  • Pris: Kr. 129
  • Kategori: Leg & Spil – Spil – Selskabsspil}

Poo Curling Spil er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Poo Curling Spil er ofte den populære og foretrukne værtsgave. Leg & Spil – Spil – Selskabsspil} er kategorien som de fleste ønsker sig noget fra. Coolstuff har mange gode grin på samvittigheden på grund af sjove gadgets. Poo Curling Spil kan returneres til shoppen igen inden for 90 dage, hvis du fortryder dit køb. Når gaven til fødselsdagen skal findes, kan du spille det sikre kort og fylde kurven med Poo Curling Spil, gaven vil sprede glæde og smil i selskabet. Skåret ind til benet: Poo Curling Spil er populær som bryllupsgave. Du kan komme ud for, at nogle siger at gadgets er pjat, og der er risiko for at der nogen, der kvier sig lidt ved at give gadgets væk i gave. Det skal dog ikke afholde dig fra at give gadgets i gave, det er meget, meget få, der ikke kan lide at få gadgets.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Poo Curling Spil er et af de absolut mest popoulære produkter i kategorien Leg & Spil – Spil – Selskabsspil} fra populære hos forhandleren Coolstuff. I dag er et super populært mærke i øjeblikket, blandt både unge og de lidt ældre. Ofte leder man efter den billigste Poo Curling Spil, og det er altid værd at tjekke prisen hos Coolstuff. Det er ikke altid man husker at, den rigtig gode gave gør modtageren glad. Hvis du giver Poo Curling Spil og pakker gaven pænt ind, at den falder i god jord.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Poo Curling Spil online

Køber du produkter i forskellige webshops, er betingelserne lidt gunstigere, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det gør en prissammenligning let, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køen er der slet ikke, når du handler online, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Poo Curling Spil”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *